Luz Living

Om oss

Om oss

Luz Living är det första projektet för det nya företaget Quality Living Algarve Lda, grundad av ett konsortium av erfarna investerare och utvecklare med intresse för seniorer och pensionärer. Bolagets aktieägare representerar sju nationaliteter, varav de flesta har ett historiskt eller växande intresse för sydöstra Europas popularitet som plats för att pensionera sig.

Projektet initierades av Senior Living Villages (under varumärket Algarve Senior Living), ett brittiskbaserat företag som enbart fokuserade på att tillhandahålla lösningar för seniorer och pensionärer.

Algarve Senior Living lanserades som den första oberoende bostadstjänsten i Algarve (och en av Sydeuropas) med inriktning på den seniora marknaden (i allmänhet 50+). Sedan starten har Algarve Senior Living utökat sina erbjudanden för att inkludera ett komplett utbud av alternativ för seniorer och pensionärer som vill tillbringa långa perioder i solen eller att permanent gå i pension till ett soligt södra Europa. Detta inkluderar nu även försäljning av fastigheter.

Portugal Senior Living är företagets varumärke. Vi arbetar i huvudstadsregionen, Lissabon och täcker även in förorterna till Lissabon som Cascais och Estoril, utefter kusten. Vi arbetar som t ex med Luz Living även i Algarve-området.

Företaget har ett erfaret, flerspråkigt team. Teamet har hjälpt kunder från mer än 25 nationaliteter, och verksamheten tar emot förfrågningar från mer än 30 länder över hela världen.

Kontaktinformation:

  • Adress: Largo Heliodoro Salgado, Ed. Vista Rio, 1ºC 8500-537, Portimão, Portugal
  • Mobile:(+351) 965 683 054
  • Mail: info@luz-living.com
  • Telefon: (+44) 208 144 7558