Luz Living

Uppfinna pensionering

Virtual Tour


Luz Living - Ett unikt projekt

Luz Living kommer utan jämförelse att bli ett unikt projekt på Algarve-kusten. En kombination av fokus på permanent boende (i motsats till turistiskt), bra sociala utrymmen som fokuserar på samverkan mellan de boende, bra design med praktiska lösningar för vardagslivet. Dess unika läge kommer att skilja projektet från andra liknande erbjudanden i regionen. Designen och funktionerna har påverkats mycket av direkt återkoppling från aktieägare, köpare, investerare och eventuella framtida ägare. En balans har uppnåtts mellan att maximera havsutsikten och bevara tillräckligt med utrymme för byggnaderna för bostäder..

När bostäderna är helt färdiga kommer administrationen att utformas genom växelverkan mellan personal och boende, med fokus på att den interna förvaltningen kan skötas utan alltför stora kostnader för de boende. Det innebär en investering i personal och skapa en länk till de boende på Luz Living.

Vy från ovan

Takterrass Utsikt

Översiktsbild på projektet

Lokalt unik

En av de saknade länkarna i bostadsfastighetsmodellen på Algarve-kusten är möjligheten för lokalbefolkningen att flytta till ett bra boende, som är helt oberoende, men att kunna känna att de finns "stöd" från likasinnade människor i samma ålder och med samma intressen. Oavsett om du som idag inte vill hantera en stor villa, eller bo för långt från bekvämligheter/tjänster eller vill eliminera för många trappor så är önskemålet att i vardagen ha tillgång till en rad bekvämligheter på nära håll och helt enkelt bo i en modern byggnad med bättre isolering, uppvärmning, säkerhet och tillgänglighet. Då är Luz Living, något för dig.

Vi hoppas att även nuvarande invånare i Luz och Lagos-området kommer att vara förtjusta att flytta in i den här formen av boende. Lika mycket som vi hoppas att också andra från hela Algarve-kusten kommer att överväga fördelarna med att flytta hit för att få en lösning som passar perfekt. Som vi säger är det bättre att flytta inom Algarve än att behöva återvända till sitt ursprung på grund av att du känner att du inte hittar en lämplig lösning för ditt boende i regionen.

Luz Living kommer att vända sig till ett brett tvärsnitt av människor, som alla kommer att ha en faktor gemensam - önskan att se framåt:

 • Nuvarande invånare på Algarve-kusten som söker ett mindre boende med bra bekvämligheter, för att frigöra tid från underhållsarbetet med en pool och trädgård eller vill leva i en gemenskap istället för att bo ensam
 • Utländska pensionärer som letar efter ett exklusiv boende som kommer att utvecklas till ett internationellt samhälle för likasinnade
 • Permanentboende eller vinterboende inklusive de som ansöker om NHR-status (Non-Habitual Resident)
 • Investerare som kan se framåt och är insatt i efterfrågan och önskemål från utlänningar
 • Portugisiska medborgare från storstäder som är pensionärer eller nära pensionsåldern som vill etablera sig i ett område på Algarve-kusten som är uppbyggt för att passa just deras önskemål om närhet till alla bekvämligheter.
 • Vi har redan börjat diskutera med lokala partners och leverantörer och kommer att ta fram ett kontaktnät inkluderande företag som erbjuder mat och dryck, hälso- och sjukvård, fritid och sport, transport, kultur mm för att säkerställa ett brett utbud av tjänster på plats med nära koppling mellan de boende i Luz Living och det lokala samhället i övrigt..

  Kartbild - läge

  Avstånd från stranden

  Ett unikt läge

  Vi tror inte att vi är för djärva när vi säger att ingenstans i Algarve-området finns ett liknande koncept. Bara några minuters promenad till affärer och service. En kombination av komfort (vilket gör Luz living till en destination i sig) och närheten till många andra tjänster och aktiviteter gör det här projektet unikt. Det är verkligen oöverträffbart i Luz och även i hela Lagos-området.


  Avstånd från stranden

  Avstånd till stormarknad

  Avstånd till kustvandringar

  Avstånd till kyrkan

  Avstånd till Hill Walks

  Avstånd till nuvarande postkontor

  Avstånd till närmaste restaurang

  Avstånd till golfbana

  Avstånd till frisör

  En unik framtidsmodell

  Luz Living kommer att bli ett projekt för i huvudsak permanent boende. Vi vill att de som bor i Luz Living, oavsett om de köper eller hyr en längre tid, att överväga detta hemma innan flytt. Om du är investerare i projektet, vänligen notera att slutkunden sannolikt kommer att bli en person/er från utlandet som är intresserad av att ha ett permanent boende och ett hem med kvalitet. Detta innebär att det här projektet inte kommer att vara något för alla som vill få en avkastning uteslutande genom att hyra ut sina lägenheter till turister för höga hyror under sommaren. Tonvikten kommer att vara att skapa en högkvalitativt långsiktig/hållbar bostadsmodell som ger investerare en bra avkastning på lång sikt och upprätthålla Luz Livings känsla för exklusivitet. Det innebär att en investerare också med säkerhet ska se Luz Living som en produkt vars investering kommer att sättas värde på under byggfasen och därefter. Tidiga investerare bör bli belönade med kapitaltillväxt som av naturliga skäl inte går att spekulera i.

  Om du är en permanentboende, om du har köpt din lägenhet eller hyr på längre tid, kan du vara säker på att du inte kommer att bli behandlad som en andraklassens medborgare under de populära sommarmånaderna. Du kan fortfarande gå och simma på morgonen om det är din rutin eller läsa en bok i det tysta mediecentret eller spela bridge med dina grannar eller vänner i loungen för de boende..